"Кралят на поп фолка" Азис загуби много скъп човек в живота си. На 64 години, внезапно почина най-голямата от лелите на изпълнителя - Стефка Костова. 

За тъжната вест съобщиха т.нар. гадателки "Три сестри", както сам ги нарича Азис - майка му Гергина и двете му лели - Малина и покойната Стефка.

"Загубихме една от трите сестри! Отиде си! На никого не каза нищо! Като звезда безмълвно паднала в нощта, остана само светлата ти диря да свети в нашите сърца!" - написаха те в страницата си във Фейсбук.

Опелото ще се отслужи на 13.10.2019 от 14:30ч в храм "Св.Св. Кирил и Методий" в гр.Костинброд.

"Това са моите три магьосници. Моите орисници. Помня сякаш беше вчера как палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, за да могат да говорят и шептят на техния тайнствен език. Да опяват водата, в която гасяха странни предмети. Така те помагаха на страшно много народ. Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, докато стигна до входната врата. Имаше хора със здравословни проблеми, с любовни мъки и всякакви неволи. Всички се връщаха, за да им благодарят, и носеха кутии с шоколадови бонбони", разказвал е Азис неведнъж в свои интервюта. 

По думите му, леля му Малина зад строгия вид крие добра душа, а покойната леля Стефка, е най-старша. Според него тя е втората баба Станка, най-дълго е била до нея.