Пловдивчанинът Тони Димитров отбеляза подобаващо своя 30-годишен юбилей! Синът на боксовият деятел Марин Димитров събра роднини и най-близките си приятели на частно парти в известния пловдивски ресторант Buda's.

Златни балони, оформящи числото 30, уелкъм дринк и специално подготвена стена за снимки с наспис "Happy Birthday Tony Dimitrov" очакваха всички гости още на входа на заведението. 

Сред присъстващите бяха бизнесменът Кирил Търев и син на европейския шампион по овчарски скок от Лозана 1986г, месарският бос Спас Шиндаров- Мръвката, известният стоматолог Иван Вандев, тенисиста Георги Чочев и техните половинки.

Акцент в стайлинга на мъжкото съсловия бяха стилни черни папионки, с които те не пропуснаха да се щракнат в елегантна снимка.

Майстор готвачите  надминаха себе си със сладки и солени изкушения, а след като всички се насладиха на педантично подбраното меню, дойде ред и на празничната торта. 

На нея бе изписано името на Тони Димитров и в комбинация с професията му, формата й бе на камион. Той духна 30 юбилейни свещи, а щастливият миг стана още по-трогателен след като известната изпълнителка от Пловдив Антония Маркова запя "Честит да бъде този ден, в който всеки е роден."

Веселото настроение с музикални изпълнения на живо задържа гостите на дансинга до ранни зори, а стилното събитие се превърна в незабравим спомен за всички и най-вече за рожденика.