Нора Недкова се забърка в скандал в Македония. Наскоро плеймейтката бе в Скопие заедно със своята приятелка - сексбомбата Драгана Спасовска, пише "България днес". 

Двете получиха покана да участват в едно от най-интересните и провокативни предавания "Зад кулисите ". Негов водещ е Миро Какаров. Пред него двете секси мадами разговаряха за професиите си. Те дори признаха, че у нас ги наричат леки жени, често чували и клюки по свой адрес, че имали връзки със заможни мъже срещу съответните "тарифи". Нора и Драгана категорично отрекоха това. 

"Безценна съм! Аз съм актриса, която играе. Коментират ни грозни жени и комплексарите. Както и мъже, които мечтаят за хубави жени, които нямат. Избиването на комплекси води до коментари", обяви блондинката. 

Участието вървеше добре до момента, в който водещият помоли Недкова да му покаже нейна интимна снимка от мобилния си телефон. Това стана след като тя се похвали, че се е снимала в "Плейбой". Това хич не се хареса на нашенката. "Ти да не си ми гадже, че ще ти показвам! Прекаляваш малко! Нахален си!Много искаш да знаеш! Ти какво ще ми покажеш? Хайде събуй си гащите и аз ще ти покажа! С равни права трябва да сме! Е, как аз мога, а ти не?!"

Какаров не се даде, като ѝ заяви, че това не е телевизия на "Пайнер". Двамата продължиха да си разменят хапливи реплики. "Аз ти благодаря за поканата, но приключвам с интервюто. С уважение към теб и към Драгана. Сбогам на теб!", заяви Недкова и демонстративно си тръгна. Това изуми водещия, който набързо закри предаването.