Певицата Веси Бонева е бременна в 5 месец, а в края на септември се очаква да стане майка за първи път в живота си. В свое интервю, талантливата пловдивчанка сподели, че всички от семейството очакват първородната рожба с нетърпение, а след това шеговито каза, че наедрялото й коремче не е от прекалено похапване по време на карантината. 

Без подробности, за щастливата вест Веси Бонева сподели още вчера с публикация в личния си профил. 

„Какво да ви споделя, освен че щастието в мен вече е двойно! Животът придоби нов смисъл, всичко тепърва предстои! Изключително развълнувана съм, че точно по този начин споделям с всички вас новината, че ще ставам майка! И на таткото, че написа толкова красива и докосваща песен за мен Yavi Yavor Velchev Обичам те безкрайно!”, написа Веси и получи куп поздравления.

Всъщност, това, че ще става майка си личи и от видеото към новата й песен "Остани", като в последния кадър певицата всъщност гали бременното си коремче.

Явор Велчев – Яви, който е и автор на музиката на песента, има сериозна връзка с певицата от две години.

С текста за песента, любимият на Веси Бонева я изненадал навръх 8 март, веднага след като се прибрала вкъщи от последното си участие преди карантината.