Пловдивчанката Цветина, името, на която вече е познато сред голяма част от меломаните у нас, успя за минути да "запали" мрежата с новото си видео. 

Певицата остана вярна и този път на неподражаемия си стил и грабна вниманието с огнен червен тоалет и ретро визия. Музикалният проект е озаглавен “Напомня на обичане” и представлява въздействаща песен с много силен романтичен текст, дело на самата изпълнителка.

За съжаление, феновете на пловдивската певица няма как да чуят парчето на нейно участие, тъй като пред Trafficnews, тя споделя, че към момента не приема участия, тъй като доста се страхува от коронавируса и се пази изключително много. Както себе си, така и своите близки.

Фолк парчето е в колаборация с младия талант Андреас Камперис, родом от Гърция, но живее в Германия и е само на 18 години. Както е известно, Цветина обича да пише сама текстовете за песните си и до момента и се получава доста добре, предвид факта, че всеки неин проект се превръща в хит за по-малко от 24 часа. 

“Андреас ми писа в Instagram, изпрати ми клипове на свои изпълнения, с които ме плени с гласа си и още на първата минута му казах, че искам да направим съвместен проект. Чух песента, докато бях на почивка в Доменикана, всяка вечер се изолирах от компанията, както и през деня на плажа, за да напиша текста, който ми отне 15 дни. Тъй като Андреас не говори много добре английски, негов приятел, с който комуникирахме на сръбски, немски и английски ни помогна с неговия текст.”, споделя Цветина.

Парчето е по музика на друг талантлив композитор роден в Нидерландия, но живеещ в Испания - Branko Jovanovic-Bankrow, с който я свързва нейна приятелка от Барселона, а мелодията е нейно дело.

Записите на часта на Андреас, се осъществяват в Германия, а Цветина записва в студио у нас. 

“Въпреки голямото ни желание, Андреас не успя да присъства на клипа,заради ситуацията с коронавирус.”, признава Цветина.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси, а сценарист е самата певица. Впечатляващото видео е пресъздадено в ретро стил, а ефектните тоалети, грим и прически на Цветина допринасят за истинския завършек на сюжета. 

Цветина се надява с новата си песен да успее да развълнува и докосне сърцата на почитателите си като пресъздаде една невероятна “приказка” за силата на любовта.

Относно предстоящите летни дни, певицата казва пред нашата медия, че все още не е планувала къде ще почива, тъй като всичко се решава на момента, а и обстановката се сменя непрекъснато".