Известният пловдивски боксьор Боньо Робовски хвана жена си в изневяра и то не с кого да е, а с известния боксьор Тервел Пулев. За скандалната ситуация, разказа читател на Trafficnews.bg, който ни изпрати и публикация от профила на мъжа, когото спортистът направи рогоносец. 

"Подарявам ти я, да сте живи и здрави!!!Аз продължавам напред!!!! Колега си ми и искам да знаеш - коя жена пуска жалба да те затворят 24ч за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум." - пише разгневеният съпруг, който  е бивш боксьор. Той изнесе публично и серия от скрийншоти с пикантни разговори между съпругата му, от която има 10-годишен син и Тервел Пулев, който също е баща на две деца. 

Дамата от Пловдив е на 37 години и е от 12 години със съпруга си. Тя също е запалена по спорта, като е треньорка по тенис на кортовете на Локомотив. 
 
 
Любовта между Тервел Пулев и пловдивчанката пламва на галавечерта в Колодрума. Там двамата се запознават и си правят обща снимка заедно. Малко след това започват тайните чатове и срещите помежду им. 

Двамата любовници водят разговори във вайбър и месиджър, но не след дълго истината излиза наяве. В чатовете те постоянно си казват колко много се обичат и че това между тях не е временна авантюра, а нещо наистина истинско. 

В един от многото разговори, Пулев дори споделя, че е подхвърлил на адвоката си за случващото се и как трябва да действа при евентуален развод. Той споделя още, че е способен да направи големи рокади в живота си, заради нея. 

Нашият читател, който е и близък приятел на измамения съпруг, споделя , че в момента Боньо и Мирослава са разделени. Мъжът е изгонил съпругата си, а детето им е оставало при него.