Какъв е вкусът на най- добрата пица в света? Любителите на италианската кухня ще разберат това на 17 април, когато маестро Радостин Кирязов ще бъде гост на ресторант "Фемили Верди"  в Кършияка. Българинът е безспорен победител в международния конкурс по пица All Stars Pizza Trophy, който се проведе  в Порто, Португалия. В съревнованиe с конкуренти от десет страни 44-годишният варненец Радостин Кирязов спечели първо място сред готвачи, победили в други интернационални конкурси, 

Пицата-шампион съдържа в тестото си розова вода, а продуктите върху нея са изцяло традиционни български, като еленски бут от град Елена, крокмач от Луковит, трюфел от село Черни Вит,  българско козе сирене, манатарки и тученица. 

Заданието е било пицарите да съчетаят благоприятно и балансирано две португалски вина с пици, измислени и направени от тях.
Радостин Кирязов има 20-годишен опит и вече е печелил четвърто и пето място в други надпревари по пица. В България завършва за корабен готвач. Сестра му обаче живее в Италия и той заминава на острав Сардиния, където учи изкуството на добрата пица. 

Имал е италиански ресторант в България.

Пица- шампионът пристига в Пловдив по покана на новите собсвеници на веригата "Верди". Освен прочутата пица с розова вода, той ще направи още 4 вида пица , салата и специален пица- десерт. Всяко от ястията ще бъде приготвено с уникални за страната ни продукти и ще бъде съчетано с отбрани вина.

Кувертът за вечерта е 35 лева. 

Популярната верига "Верди" с нов собственик! Пицариите стават семейни ресторантиСлед "Порки" и "Златната круша", петте пицарии и траторията стават част от портфолиото на компанията