С пищно парти-погача Демир Доган и неговата любима Памела Жейнова отпразнуваха ритуалът с правенето на погача на новородената им дъщеричка, която носи името Ноел. 

Това стана ясно от профила в Инстаграм на майката на малката принцеса, която публикува куп инстаграм истории от събитието, което беше решено в розово и с стил "Бамби".

Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот. 

Не е ясна локацията, на която се е състояла погачата на бебето, но предвид украсата, всичко е било повече от вълшебно.

Розови и златни балони, приказни декори и различни по вид сладки изкушения, торта и питка са само част от изненадите, с които гостите на събитието бяха посрещнати. 

Внучката на Ахмед Доган получи куп луксозни подаръци, но лицето и на снимките отново бе скрито от широката аудитория в мрежата. 

Много комплименти за визията си събра и чаровната майка на малката Ноел - Памела, която избра прелестен тоалет в бяло, декориран с голяма брошка. 

Припомняме, че новината за наследницата на семейство Доган дойде на 10 март, а бебето се роди с мерки 2,650 кг и ръст 49 см. 

Синът на почетния лидер на ДПС - Демир и Памела са горди родители и на момченце, което носи името Адмир. 

Внучка се роди на Ахмед ДоганМалката принцеса носи името Ноел