Приказна горска церемония, много блясък и танци до сутринта! Така накратко премина един от най-важните дни в живота на пловдивската народна певица Невена Вранчева. Красивата изпълнителка каза „Да“ на своя любим Александър Вълев и двамата заедно дадоха начало на съвместния си живот. 

Тяхната приказка започва с познанство през 2018 година, а в началото на 2021 година прераства в нещо повече, когато съвместна работа преплита пътищата им. Младият мъж е собственик на верига магазини „Бахарика“, а по това време Невена е част от екипа на TrafficNews.bg. Именно статия е поводът за срещата им. 

Само осем месеца по-късно Александър вече е категоричен, че Невена е жената на живота му и й предлага брак на вила в Родопите на фона на пищна заря. Следващата стъпка е сватбата. Тържеството следва всички български традиции, а влюбените подписват брачното си свидетелство в гората край Кукленския манастир. 

Уникалната украса допълва приказния сюжет, а роклята на Невена още повече засилва усещането. Красивата булка буквално е обсипана от блясък, а в косите й е вплетено нежно бижу.

Специалната роля на кумове приемат техни дългогодишни приятели Даниела Любенова и Иван Пелтеков.

Тържеството продължи в сватбената зала „ETRA HALL”, която е част от комплекс „7points.bg”. Украсата бе изработена  с много блясък и стил, в синхрон с цялата идея на празника.

Гръцкият изпълнител Аристос Константину изпълни песента „Ela na deis", която бе избора на младоженците за първи сватбен танц. След това тържеството продължи с много танци и песни, като в програмата се включи дори самата булка заедно с дуетната й половинка Калина. Двете заедно изпълниха първото сватбено хоро под съпровода на гайди. 

Музикалните изпълнения не свършиха дотук, специален поздрав за младоженците и гостите отправиха още няколко даровити певици. Градусът на купона вдига и певицата Криси, която препълни дансинга още с първите си изпълнения.

Приказката за Невена и Александър изобщо не свършва дотук, а тепърва предстои. През есента двамата ще се отправят на меден месец и заслужена почивка на остров Мавриций.

Ето и малка част от видеото от сватбата:

Екипът на TrafficNews.bg пожелава на младоженците да бъдат много щастливи и все така влюбени. Да преодоляват всяка трудност ръка за ръка и да осъществят всичките си мечти!