Големият концерт на най-успешното родно хип-хоп дуо, трикратни носители на наградата „БГ Дует“ - Pavell & Venci Venc' започна! Двамата бунтари участват в 10-часовата програма за рождения ден на Мол Марково тепе! Молът, който вече две години е в сърцето на Пловдив и тупти с неговия ритъм, буквално се пръска по шевовете – десетки пловдивчани дойдоха да чуят най-хитовите парчета на дуото.

Всички фенове на Pavell & Venci Venc' очакват с нетърпение момента, в който ще могат да се снимат и да си вземат автограф от култовите изпълнители. Всеизвестно е, че двамата бунтари са нагърбени с огромна фенска любов и мащабни очаквания от почитателите си, след като създадоха едни от най-големите хип-хоп хитове. Точно тях изпълняват в момента нестандартните рапъри Венцислав Чанов и Павел Николов пред всички, дошли да празнуват рождения ден на най-успешния търговски център в Пловдив.

Pavell & Venci Venc' за отрицателно време се наложиха на българската музикална сцена. Талантливите изпълнители освен като певци работят изключително успешно и като текстописци. Създатели са на текстовете на песните „Стъпка напред“ на Михаела Маринова, „Избран“ на Невена Пейкова, „Теб си пожелах“ на Ана Мария и Богомил, „Любов за пръв път“ на Михаела Маринова, Невена Пейкова и Кристина Дончева, „Спомени в прахта“ на Люба Илиева и други.

МОЛЪТ и ГРАДЪТ живеят в един ритъм! Което означава и че празнуват заедно! Честит рожден ден!