Независимо от неприятните новини, свързани с коронавируса и сложната пандемична обстановка както у нас, така и по света, в Пловдив продължават да се случват чудеса.

Едно от тях е романтичното предложение за брак, което д-р Милен Карагеоргиев направи на своята любима Вили. Лекарят, който работи в пловдивска болница, падна на колене пред бъдещата си съпруга на Акведуктите на Бунарджика.

Влюбената двойка излезли на романтична разходка из града на седемте тепета, а чаровната Вили ни най-малко подозирала какво и е подготвил нейният любим.

В мига, в който бъдещите младоженци изкачили стълбите, водещи към Акведуктите, Милен паднал на колене пред избраницата си, държейки в ръка изящен пръстен от бяло злато с диамант.

Нищо неподозиращата Вили останала безмълвна от приятната изненада и със сълзи на очи казала "Да". Веднага след заветния отговор, празнични фойерверки осветили небето над Бунарджика, а двамата се отправили по път, постлан с рози към следващия сюрприз - специално декорирана за повода маса с два стола за романтична вечеря.

Д-р Карагеоргиев поднесъл на любимата си чаша бяло вино, а на изисканата маса имало кетъринг с хапки с прошуто, селекция от подбрани сирена и шампанско с ягоди във формата на сърце. 

За организацията и декорацията, която включваше стотици свещи, цветна пътека, хиляди листа от червени рози и фойерверки, д-р Карагеоргиев се довери на популярната под тепетата сватбена агентка Ваня Гергова. 

"Подготовката за романтичното събитие изискваше професионални умения, въображение,точност в детайла и прецизност във времето, които заедно с екипа ми съумяхме да постигнем. Не ни беше лесно, предвид факта, че предложението за брак се състоя на общественото място в парк Бунарджика, където се разхождат много пловдивчани, но смятам, че всичко се получи повече от добре и приказката за д-р Милен Карагеоргиев и Вили тепърва предстои." - споделя пред Trafficnews Ваня Гергова. 
 
Бъдещата семейна двойка планира сватба догодина.