Световната звезда Риана направи странен избор на снимка, с която да посрещне новата 2020 година. Тя не заложи на фотос с бляскав тежък грим, а точно обратното - показа се без капка макиаж. 

Кадърът събра хиляди хвалебствени коментари от нейните фенове, които признаха, че тя изглежда страхотно, когато е натурална и естествена. 

"Толкова си сладка", "Легенда" и „Това е истинската красота“ са само част от мненията на нейни последователи от цял свят. Харесванията до момента, пък са с колосалната бройка - 4,2 милиона. 

Певицата има свой собствен бранд козметика, продуктите, на който често показва върху самата себе си, но това не попречи на решението й да се покаже в друга светлина, далеч от светлините на прожекторите и в домашна обстановка. 

Риана се изявява и в света на модата, като има собствена линия бельо. През новата година тя готви много изненади и предложение, като първите от тях ще представи за деня на влюбените 14 февруари, за който готви нови предизвикателни дизайни.

Изпълнителката ще пусне бельо, което е напълно подходящо за празника. Основният цвят в колекцията е червеният, а някои от дизайните включват и малки сърчица. Разбира се, не липсва и любовната стрела на Купидон.