Днес козметична компания Christian of Roma отворя в Пловдив своя първи физически магазин Organic Boutique. В новооткритият обект ще открите богата гама от БИО и огранична козметика за мъже и жени.
 
Обновеното пространство на Christian Of Roma Academy се намира на бул. "България" 97, под хотел Санкт Петербург и ще посреща клиенти от понеделник до петък от 12 до 18 часа.
 
 
В магазина се предлага за всеки по нещо - жени, мъже, дори и за дечица над 3 години. В този Рай на красотата ще се предлагат иновативните продукти на OWAY, Sendo, L’Anza и InSight, придружени от специална консултация и тестове на процедури.
 
 
Ето и какво споделят едни от най-изявените специалисти от голямото семейство на Christian Of Roma за тенденцията, завладяла ценителите на здравословния начин на живот.

За главния техник на OWAY от екипа на Christian Of Roma Светлана Кукенска изборът на органик-продукти е продиктуван от интереса да постига резултати в колористиката без химия. Философията на компанията за запазване здравето на хората и чиста планета е водещ мотив за нея.

„Вече виждах вредата от химията навсякъде, особено върху здравето на хората!“ – споделя Куенска и допълва: „В последствие видях резултатите и в косите на клиентките!“.

Чаровната стилистка Милена Кльонтова винаги е държала да предложи най-доброто на своите клиенти, „защото работата ми се базира на тяхното доверие!“.

Продуктите на OWAY за Кльонтова са отличната възможност, за да насочи вниманието им към грижата в дълбочина за всяка коса, основаваща се на веществата, които безспорно са най-близко до човека – био-динамични и биологични. „Това от една страна ме вдъхнови за по-реалния и устойчив краен резултат в работата ми, защото се базира на природата, с която сме свързани биологично, а от друга една малка стъпка към колективните ни усилия за решаване на проблемите, свързани с опазването на околната страна.“ – категорична е Милена. Според нея това не може да бъде безразлично на никого.  Тя е категорична, че: „Не можем да платим цената по-късно на щетите, които утре ще ни посрещнат. Щадящи продукти от природата за природата – това е!“

Пловдивският топ-коафьор Емилия Балталиева изтъква предимствата на работата с продукти, чиито произход е био-органичен и биодинамичен: „Използването на подбрана, качествена натурална козметика води до намаляването на приема на токсични вещества и осигурява на скалпа това от което има нужда. За една здрава и красива коса, грижата трябва да започне от скалпа. Да не забравяме, че кожата е най-големия човешки орган и затова тя се нуждае от специални грижи, а каква по-специална и естествена грижа от тази, с която приpодата ни е дарила. Все повече хора се обръщат към здравословния начин на живот, подбирайки храната, която приемат и козметиката, която използват. Работейки с органични продукти, имаме спокойствието, че се грижим освен за здравето на нашите клиенти, и за нашето собствено. И не на последно място за опазването на околната среда.“

В заключение младият коафьор от Anderson Hair Care в Пловдив, Антоан Андерсън, обобщава:

“Отнасяй се към другите така, както искаш те да се отнасят към теб.” Подкрепям опазването на околната среда и в същото време давам най-качествената козметика на свойте клиенти. Това не е движение или мода. Предлагаме най-пречистената, органична козметика, сертифицирана в целия свят. В същото време се грижим и за природата. Ползите от работата с органични продукти са различни. Те се съхраняват в стъкло и алуминии, които могат да бъдат рециклирани безброй пъти, имат органични съставки без химия, без изкуствени ароматизатори и оцветители. Липсват основни съставки, които причиняват алергии, както на клиентите, така и на фризьорите. Да не говорим за острите и тежки миризми, характерни за повечето фризьорски салони. Тук нещата са различни. Освен за ЕКО, говорим и за едно усещане на СПА, което рядко може да получите в студио за красота, но ние в Anderson Hair Care го постигаме."