Миналата седмица бяха изпратени поканите за сватбеното тържество на 40-годишната Парис Хилтън и нейния годеник Картър Реум, който също е на 40 години и предложи брак на наследницата през февруари тази година.

Въпреки че изтекоха подробности относно мястото на сватбата - църквата на Добрия пастир в Бевърли Хилс, а вечерта ще продължи в имението на покойния й дядо Барън Хилтън, което е на стойност 75 милиона долара и се намира в Бел-Еър, бяха разкрити и други две ексклузивни подробности.

Нейната булчинска рокля ще бъде на Valentino, а шаферските рокли на Alice + Olivia. Тя разкри, че през вечерта ще смени цели десет тоалета. Богатата наследница е изготвила списък с подаръци, които да получи от гостите си от точно избран от нея луксозен магазин, като общата стойност на подаръците е над 50 000 евро.

Парис иска от гостите много кристални предмети за дома, както и сребърна рамка за картина „Buccellati“ на стойност над 2600 евро, скъп свещник във формата на лампа, който струва близо 1000 евро, както и кристална фигура на мечка на стойност над 300 евро. Хилтън иска да оборудва кухнята си с поднос от орех за 800 евро, кристален прибор за хайвер, който струва 850 евро, както и с чаша за шампанско „Бакара“ на стойност над 800 евро.

Списъкът на Парис включва и цели осем комплекта "Mosaique Au 24 Platinium" на „Хермес“, които са на обща стойност над 6000 евро. Парис сподели, че сватбата ще бъде тридневен маратон и гарантира незабравимо изживяване.