Десетки въпроси от фенове заваляха в профила на Папи Ханс, след като той им предостави тази възможност посредством стори в Инстаграм. 

Певецът бе откровен с последователите си в късните часове на вечерта и сподели неща за себе си, които до момента не бе разкривал публично. 

Едно от тях бе това, че е имало етап от живота му, в който е страдал от панически атаки. Те се отключили след тежка операция, за която се наложило да бъде поставен под пълна упойка. 

За съжаление, паник атаките не спирали и ужасът продължил няколко години, докато Папи Ханс успял да ги пребори. 

"Не съм се консултирал със специалисти, просто реших, че няма да позволя психиката ми да ме саботира" - признава изпълнителят. 

Последваха въпроси от фенове, относно това, как той успява да се справя със стреса и напрежението, предвид забързания начин на живот, който води, както и дали има нещо, което го демотивира.

Ето как им отговори Папи Ханс:

Очаквано, не липсваха и въпроси, касаещи връзката му с тийн идола Дара. Двамата се разделиха и претърпяха сериозен катаклизъм преди време. Наскоро в мрежата плъзнаха слухове, че двамата отново са двойка, но каква е истината Папи Ханс разкри без притеснение. 

Оказва се, че в момента двамата поддържат едно страхотно приятелство. "Дара е страхотен човек, верен приятел и страхотна душичка" - признава изпълнителят на песента "Тясно", която е в дует с Азис и се превърна в мега хит за отрицателно време. 

"Отне ми години да се науча да почивам като хората. Да си легна и да не мисля за това кой каква гадория е излял върху мен през деня. Едно е ясно. Колкото повече правиш, експериментираш, успяваш - толкова повече гадост ти се полага.
А понякога и нищо да не направиш - пак. Само защото стърчиш. А в Бг не обичаме да стърчат. Но вече съм на етапа, в който просто се излягам, вдишвам и издишвам бавно с мантрата: “бо̀ли ме”. Ударението е, за да не ме разберете погрешно.
Не се напрягайте, скъпи хора (по-млади от мен, защото на другите не смея да давам акъл). Все ще сте им криви, дори да се напрягате. Ако си добър в сърцето и не вредиш на никого, но чуваш да говорят против теб - поздравления, значи успяваш в нещо. Значи стърчиш. Та, правете си вашето нещо. И не канете недоброжелатели нито в работата, нито в почивката ви. Вече знаете мантрата." - написа към една от последните си публикации Папи Ханс, а Дара го подкрепи с емотиконки сърца.