Светската двойка Златка Райкова и Благой Георгиев Джизъса са повече от емоционални на днешния ден. Причината е, че празнуват 2 години откакто са заедно, а от публикациите им си личи, че стават все по-влюбени един в друг. 

Блондинката се радва на изключително внимание и много любов, отстрана на нейната половинка и баща на детето й, а той също се чувства по този начин. 

Двамата не пропуснаха да си отправят трогателни послания един на друг, допълнени със снимки от морската им почивка, неизменна част, от които е Благой-младши. 

"Имам чувство, че цял живот съм с теб Благой Георгиев. Това, което сме преживяли заедно за тези две години, хората не го преживяват цял живот! Никой не вярваше и не вярва в нас, но това дори повече ни е сплотявало... Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца! Ти си моята ЛЮБОВ, моя най-добър приятел, нашия любящ татко. Обичам те, любов." - пише Златка Райкова към фотос, на който държи огромен букет с цветя, изненада от футболиста за повода. 

"Моето всичко" - отговорил е в коментар Благой Георгиев, който след минути също направи публикация в Инстаграм профила си.

"2 years together! Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем." - гласят думите на Джизъса, на които Златка е отговрила с "Знам всичко, любов. Знаеш ,колко те обичам!".

Двойката прекараха незабравими морски дни, изпълнени с много усмивки на родното Черноморие. Най-голямо внимание, обаче получаваше сина им, лицето, на който Златка и Благо все още не показват пред обектива.