След много слухове за проблемите във връзката им, Джей Ло и Алекс Родригес обявиха в изявление, че едва две години след годежа им, те наистина са разтрогнали годежа и са прекратили връзката си. 

„Разбрахме, че е по-добре да бъдем приятели и се надяваме да останем такива Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в съвместни бизнеси и проекти. Пожелаваме си най-доброто, както и на нашите деца. От уважение към тях единственото друго нещо, което искаме да кажем, е, че сме благодарни на всички за добрите думи и подкрепа."

Слуховете за раздялата на известната двойка започнаха преди няколко седмици и тогава и двамата ги отрекоха. Източници, близки до двойката, твърдяха, че имат проблеми във връзката, но не се разделят.

Джей Ло беше в Доминиканската република по време на слуховете и за да докаже на обществеността, че все още са заедно Алекс дори я посети там.

podobro-e-da-bideme-prijateli-dzhej-lo-i-aleks-rodrigez-so-zaednichka-izjava-potvrdija-deka-raskinale-03.jpg

Джей Ло и Алекс започнаха връзката си през 2017 г. и се сгодиха през 2019 г. След като отложи сватбата заради пандемията, певицата сподели, че и двамата са се разбрали да не бързат и може никога да не се оженят.

Преди раздялата двойката живееше с децата си от предишни бракове. Дженифър Лопес има две деца - 13-годишните близнаци Макс и Еме. Алекс също има две деца - 12-годишната Наташа и 12-годишната Ела.

podobro-e-da-bideme-prijateli-dzhej-lo-i-aleks-rodrigez-so-zaednichka-izjava-potvrdija-deka-raskinale-05.jpg

През последната година се появиха някои смущаващи твърдения на дами, които заявиха, че Алекс е опитвал да установи отношения с тях, като им е изпращал съобщения в социалните мрежи с интимни намеци.

Истина или не, близки до Дженифър Лопес заявиха, че тя така и не е успяла да възстанови доверието си в своя годеник.

podobro-e-da-bideme-prijateli-dzhej-lo-i-aleks-rodrigez-so-zaednichka-izjava-potvrdija-deka-raskinale-04.jpg