Изпълнителят Адам Лавин от Maroon 5 беше обвинен в изневяра, след като потребителка в TikTok показа кореспонденция с него в Instagram. От видеото става ясно, че дамата е започнала афера с женен мъж преди повече от година. Тя твърди, че по това време е била млада и наивна, като постепенно е започнала да осъзнава, че прави грешка и се почувствала използвана.

След като прекратява връзката си с Лавин, той отново ѝ пише, за да ѝ сподели, че очаква трето дете със съпругата си и да й сподели, че мисли да кръсти бебето си с името на любовницата си. 

Разкрития идват само седмица, след като Бехати потвърди пред медиите, че е бременна с трето дете. Адам и Бехати вече имат две момиченца, на 4 и на 5 години. 

Аферата е продължила година и половина, а изпълнителят от Maroon 5 я е използвал и манипулирал, твърди момичето. Допълва, че е изпратила няколко снимки на чатовете си с Лавин на свои приятели, които обаче се опитват да продадат историята ѝ на таблоидите, именно заради това е решила сама да сподели всичко, избягвайки спекулации и измисляне на подробности.

Строх казва, че не комуникирала с Лавин в продължение на няколко месеца, след което той се включва отново изненадващо, изпращайки ѝ съобщение на 1 юни 2022 година. „Добре, имам сериозен въпрос. Ще имам още едно дете и ако е момче, искам да го кръстя Съмнър. Съгласна ли си? Напълно съм сериозен“, пише той.