Красивата 21-годишна дъщеря на сръбската звезда Цеца разказа как е била ограбена по време на пътуването си до Париж. Поради тази причина, тя била принудена да изнесе серената на таксиметров шофьор, за да може да плати сметката си и да се върне обратно в хотела, в който е настанена.

Анастасия Ражнатович била във френската столица заедно със своята приятелка Невена, с която били ограбени на улицата.

Ето какво разказа Невена пред местните медии: „Бяхме в Париж заедно, пазарувахме и разгледахме забележителности, когато изведнъж разбрах, че чантата ми я няма. Междувременно, докато пазарувахме, непознати прегърнаха Анастасия и тя също остана без чантата си! След като осъзнахме, че нямаме пари, за да платим таксито си до хотела, Анастасия разказа на таксиметровия шофьор, че е известна поп звезда в родината си и предложи да му изпее един от хитовете си, за да ни закара до хотела. Шофьорът на таксито любезно се съгласи и дори отказа да ни вземе пари след като се върнахме в хотела."

Анастасия Разнатович, дъщеря на сръбския военачалник Желко 'Аркан' Разнатович и известната певица Светлана 'Цеца' Разнатович, наскоро тръгна по стъпките на майка си и стартира собствена поп кариера.

Тя пусна дебютния си сингъл „Savrseni Par“ („Перфектната двойка“) миналата година, а видеото към него събра над 53 милиона гледания в YouTube. Следващият й хит 'Rane' беше пуснат през март тази година и достигна 62 милиона гледания в YouTube.

Анастасия, която често е сравнявана с Ким Кардашиян, може да се похвали с близо милион последователи в Instagram. 

Превод: Trafficnews.bg