Облечена в бяла дантела, фолк звездата Анелия посрещна 38-мия си рожден ден. Изпълнителката вдигна шумно парти в луксозния си дом, като покани близки приятели и колеги.

Неотлъчно до нея бе дъщеря и Ивон Динева, която още в полунощ на предната вечер я изненада с пищна заря в небето. Рожденичката събра гостите в двора на къщата си, а големият купон бе съпроводен от много песни и танци до зори. 

Певицата на Пайнер получи куп букети и подаръци за празника си и не свали усмивката от лицето си през цялата вечер. "Благодаря ви, че уважихте моя празник и искам да знаете, че много ви обичам и че ме търпите, тъй като съм малко свръхемоционална." - каза Анелия и вдигна тост с чаша бяло вино. 

Относно стайлинга си, блондинката събра редица комплименти. За своя специален ден тя избра дълъг панталон с висока талия и сако от бяла дантела, които съчета с така актуалните за този сезон бралети и сандали в бежов цвят. 

Големи храсти, дървета, борове, просторна морава са разположени около къщата, а басейнът дава допълнителен бонус за обитателката на палата. Запознати издават, че само за отлично аранжирания двор Анелия се е изръсила над 150 хил. лева.