Популярен пловдивски ресторант предлага ново парти меню за всички свои посетители. Новото предложение в Djanam Steak House е на стойност 35 лева, а клиентите могат да направят избор от два сета в зависимост от своите предпочитания.

Сетовете включват гръцка салата, баклавички и алкохол, като имате възможност да изберете между две основни ястия – пилешко бонфиле на грил с гарнитура от мариновани зеленчуци или филе от лаврак с гарнитура от мариновани зеленчуци.

От този месец в Djanam Steak House стартира и поредица от музикални изпълнения на живо. Участията на популярни музиканти започват още тази седмица, когато отбелязваме имените дни Йордановден и Ивановден.

Гост-изпълнител на Йордановден ще бъде талантливата Теди Александрова, която ще изпълни най-популярните си песни и желанията на публиката. На Ивановден музикантите от оркестър Цека Бенд несъмнено ще предизвикат множество наздравици и желание за танци сред празнуващите и техните компании.

Отпразнувайте предстоящите празници по най-добрия начин в модерната кулинарна дестинация, съчетавайки парти емоциите с вкусни деликатеси и страхотна атмосфера.

Локацията на ресторанта отговаря на висок рейтинг, бърза връзка с нощни клубове и удобно място за паркиране, така че побързайте и направете вашата резервация още сега на телефонен номер 0879 68 68 68.