Една от най- популярните млади фолк звезди, а от тази седмица и треньор в Гласът на България - Меди, идва в четвъртък в Пловдив. Специално за него клуб Bushido  отваря врати. 

Мачото на фолка пожъна успех с  „Искам само да те питам“, а след това направи серия хитове като " Мама не дава",  „Зарязан“, дуетът с Ваня - „Параноя“, и съвместният им проект с Константин - „Майната ти, Свети Валентин“. Песента му "Да си тук" се превърна в тотален хит и в неделя бе посрещната възторжено от "голямото жури" - Иван Лечев, Галена, Любо Киров и Дара. 

Преди концерта в комплекс 7points ще работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7points, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на  Bushido . 

В клуб Bushido тази седмица темата е Halloween, а партито в нощта на Вси светии носи името Horror BURLESQUE. Балетът на клуба първо ще смрази кръвта ви с невероятните си костюми и грим, а след това ще я разпали с изкусителни движения.

Всички обекти в комплекси 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.