Първият фолк лайв клуб в Пловдив отваря врати тази вечер. "Мashup Live Club" е името на новото заведение, което само по себе си подсказва, че ще предлага на своите клиенти микс от различни стилове музика с изпълнения на живо.

С професионален бенд от музиканти и две изпълнителки, както и изключителен интериор, "Мashup Live Club" дава заявка да се превърне в любимо място за купон не само на пловдивчани, но и на гости на града. 

Първият по рода си такъв клуб, на територията на града, ще ви очарова не само с музика и дизайн, но и с атрактивни цени и купон, който дълго време няма да може да забравите. 

 

Дискотеката се на намира на бул. "Освобождение" 27, дава старт на сезона на летните купони с едни от най-големите имена в българската музика - Тони Стораро и бенд.

Тази нощ (29.04) човекът-глас ще под светлините на прожекторите в "Мashup Live Club" и обещава грандиозен купон, празнично настроение и много хитове за почитателите си от Пловдив.  

Новият лайв клуб посреща клиенти с живи изпълнения и бенд (петък и събота), бом-бок партита, музика за всеки вкус, модерен дизайн, страхотна атмосфера и без съмнение ще бъде сред дискотеките фаворити в сърцата на купонджиите в града и предпочитаната парти локация. 

Вечерите в Пловдив ще станат още по интересни!

За резервации: +359 879 288 888