За пореден път Анджелина Джоли и певецът The Weeknd, който е спряган за новия Майкъл Джаксън, бяха засечени да излизат заедно от италианския ресторант „Джорджо Балди” в Лос Анджелис и да влизат заедно в автомобил, който ги закарал право в дома на певецa в Бел-Еър.

Неотдавна двамата бяха засечени да вечерят на същото място, а още същата вечер започнаха спекулациите относно евентуалната нова звездна двойка. Двамата все още не са потвърдили връзката им и казват, че са само приятели, които обичат да прекарват време заедно, но познати и на двамата източници разказват друго.

От близки на Джоли се знае, че тя е споделила за нова любов, която буквално я е зашеметила и се подозира, че става въпрос точно за The Weeknd, който определено може да заяви, че се радва на засилено женско внимание. Певецът имаше връзка с едни от най-желаните жени в света, а именно Белла Хадид и Селена Гомез.

Актрисата е на 46 години, а певецът e на 31, което прави 15 години разлика, на която феновете реагираха различно. Някои от тях са на мнение, че тя може да му е майка, а други смятат, че любовта граници няма.