Преди няколко дни в столицата се проведе националният конкурс за омъжени жени „Мисис България 2020“. 

Кандидатките за короните на предварителните кастинги бяха над 500, а специална комисия определи 20 финалистки. „Мисис България World“ стана Моника Минкова от Враца, която е майка на 2 момчета и има собствен бизнес в сферата на красотата.

Часове след като дамата грабна титлата, социалните мрежи се наводниха от остри коментари, а масата от българи изказа възмущението си относно избора, направен журито. Сценарият се повтаря - корекции в устните, в гърдите, носа и екстеншъни в огнено червен цвят бяха само част от причините за неодобрението на потребителите. 

Тъй като конкурсът се проведе навръх празника Хелоуин, не липсваха и коментари, свързани именно с тази тематика. Снимка на миската продължава да се разпространява в мрежата и да събира всякакви по вид коментари. Разбира се, не липсват и положителни такива. 

Самата Моника Минкова не пропусна да направи публикация в профила си, в която благодари както на всички, които са я подкрепили, така и на "малките, злобни душички". Ето какво гласи писанието на Мисис България 2020:

"Дойде моментът, в който искам публично да изкажа благодарности на всички приятели, роднини и позитивни хора , хора които дори не познавам, за подкрепата с която ме заредиха и за положителните коментари ! Също така, не на последно място искам да благодаря и на малките, злобни душички , които винаги имат мнение по какъвто и да е въпрос. На вас “ценители “ на красотата мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ за вниманието към мен. Останете си здрави и продължавайте да бълвате злоба и завист. Кой каквото носи вътре в себе си това и получава от вселената. Аз съм безкрайно благодарна за всичко , което ми се случва, ще си изживея зведния миг и ще се радвам на живота и на всичко заобикалящо ме!!!" - пише огнената червенокоска. 

Моника е известна в дебрите на силиконките с това, че преди 5 години спечели конкурс Best Erotic Model 2015.

Ако съдим обаче по коментарите в мрежата, то със сигурност Моника Минкова ще влезе в Топ 10 на най- нехаресваните миски. В него вече са Радинела Чушева, Антония Петрова и Тамара Георгиева, чиято външност породи доста скандали, след като сложиха короната.

Останалите гoлeми пoбeдитeлĸи в конкурса Мисис България 2020 са:

Mиcиc Бългapия Іntеrnаtіоnаl Гepи Mиxaлeвa oт Bapнa. Tя e и нocитeлĸa нa титлaтa Mиcиc Ceвepoизтoчнa Бългapия, oмъжeнa e, имa тpи дeцa – двe мoмичeтa и eднo мoмчe. Tя e фитнec инcтpyĸтop, мoтивaтop и мoдeл.

Mиcиc Бългapия Еurоре e Mapиeтa Зaxapиeвa oт Coфия. Tя e oмъжeнa имa cин нa 16 гoдини. C чeтиpи виcши oбpaзoвaния e и ce paдвa нa ycпeшнa ĸapиepa в дъpжaвнaтa aдминиcтpaция. B мoмeнтa ce зaнимaвa c пpoизвoдcтвo нa бългapcĸи пpoбиoтици.

Mиcиc Бългapия Unіvеrѕе Baлepия Cтeфaнoвa e oт Xacĸoвo. Oмъжeнa e и e мaйĸa нa eднo мoмичeнцe нa 2 гoдини, имa coбcтвeнa пpaвнa ĸaнтopa в Aнглия.