Новата носителка на титлата "Мис България" 2020 Венцислава Тафкова от Пловдив отбеляза своя 22-ри рожден ден. Чаровната ни съгражданка събра близки приятелки в къщата за гости, собственост на нейните родители в града на седемте тепета. 

Визията на рожденичката бе в "барби стил", а кадрите, които тя сподели в мрежата, за минималко време събраха стотици лайкове.

Професионалния грим и прическа Венцислава комбинира с елегантен тоалет - блестящ бледорозов топ и бял панталон с висока талия.

"Готова за партито по случай рождения ми ден", гласи написаното от пловдивчанката в личния и профил. 

Най-красивата българка за тази година сподели с последователите си и поредица от видеа, с които показва големия сюрприз, който нейните приятелки са и подготвили в специалния ден.

Тафкова влиза в една от стаите на семейния хотел, която е декорирана с пищна украса.

По пода се редят множество балони в различни нюанси на розово и цикламено, а до дръпнатите завеси на прозорците са разположени тези с хелий, изписващи числото 22. На кръгла маса с покривка, обсипана с перли, е сложена красива 2-етажна торта, върху чийто връх, точно под табелка с титлата ѝ, стои тиара.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miss Bulgaria 2020 ???????????? (@vencislavatafkova)

По леглото пък са разпръснати снимки от сцената на конкурса, който Венцислава спечели преди малко повече от месец, наред с червени рози и подаръци. 

Миналата година най-голямата изненада за специалния ден на Тафкова ѝ направи нейното семейство, което ѝ подари собствен апартамент в родния ѝ град.

Венцислава Тафкова от Пловдив: Искам да бъда различната Мис БългарияНай-красивата българка за 2020 година с усмивка на лице приема критиките към нея и не съжалява за нищо, което е направила