Изминалото лято бе обявено за сезона на разделите. Много популярни двойки прекратиха взаимоотношенията си, което предизвика лавина от размисли и страсти у техните почитатели и последователи в социалните мрежи. 

Но както хората са казали, след всяко лошо нещо, идва хубавото. Като обърнем страницата, може да видим, че на хоризонта има много нови звездни двойки, които отвориха сърцата си и отново повярваха в съществуването на любовта.

Именно толкова силни и истински са чувствата между известната народна певица Ваня Вълкова и големият син на ръководителят на орк. "Канарите" - Стоян Стоев. Огънят на любовта пламва в техните сърца съвсем скоро, макар двамата да се познават от цели 20 години. Често те за били заедно на една сцена и са поддържали близки приятелски взаимоотношения.

Стоян Стоев - Канара сложи край на взаимоотношенията с дългогодишната си приятелка Малина, като причина за раздялата им се оказват несходства в характерите и неразбирателство. 

Ваня Вълкова има две деца - момче и момиченце от бившия си съпруг, като паралелно съчетава ролята на майка с изявите на музикалната сцена. Тя е една от най-популярните и гласовити народни изпълнителки, но изпълнява перфектно всякакъв стил музика. Почитатели й я харесват не само заради звънкия й глас, но и заради топлия й характер и пленителна усмивка. Ваня Вълкова завършва Музикалното училище в Котел, а след това и АМТИИ - Пловдив със специалност „Народно пеене и гъдулка“. В периода от 1998 до 2000 г. е солист на оркестър „Канарите“, а от 2004 г. - на оркестър „Млади тракийци“ от Раковски. Издава самостоятелни албуми и е носител на множество награди от конкурси.

Сега обаче идва повратна точка в живота им, а Ваня и Стоян споделят, че са истински щастливи заедно. Нещата се случват бързо... двойката вече дели един покрив, а идеята за сватба не им е чужда. 

Ето какво сподели Ваня Вълкова пред Trafficnews в откровено интервю:

- Хващаме ви на почивка! Къде сте и как прекарвате последните летни дни?

- В Турция сме за пореден път този сезон. Сегашното ни пътуване бе свързано освен с удоволствия и с малко задачи, относно обзавеждане на новия ни дом.

- От колко време официално сте заедно със Стоян?

Със Стоян сме заедно от няколко седмици, от първия ден официално и неразделно!

- Живеете ли заедно?

- Живеем заедно да!

- Как се прие от близки и приятели новината за вашите взаимоотношения?

Близките ми, приятелите ми всички ме виждат щастлива и няма как да не се радват и да приемат новината с вълнение. Всичко се случи много бързо, но за мен най-важно е децата ми да са добре и да приемат новия ни живот, защото това сега е една голяма промяна за тях. Към момента те много се харесват и разбират прекрасно със Стоян, както и той с тях... какво да искам повече?Близките на Стоян също приемат нашата връзка много добре...всички сме добре!!!

- Чувствате ли се виновна, че сте прекратила толкова дълга връзка?

- Не се чувствам виновна, защото раздялата на Малина и Стоян не е свързана с мен. Връзката ми с него започна след тяхната раздяла... всеки може да каже и да коментира случката както намери за добре.

- Какъв човек е Стоян?

- Какъв човек е за мен Стоян ли..? Познаваме се от 20 години - първо като колеги, после вече и приятели, а сега... от много скоро сме и партньори в живота. За мен той е различен, не е лесен (хаха, сега като прочете това много ще се шегува с мен), аз такъв си го обичам... Стоян е невероятно грижовен мъж, благодарна съм му за това наистина! Много си пасваме двамата във абсолютно всичко... и не на последно място е изключително забавен, който го познава добре знае, че той винаги е в центъра на купона. 

- Щастливи ли сте заедно?

- Щастливи сме разбира се, защо иначе да сме заедно? Аз сега малко и от негово име го казвам, но вярвам, че той също е спокоен и щастлив с нас!

- Да очакваме ли „сватба по канарски”?

- За сватба... малко ни е рано, ха ха шегувам се... Ние толкова хора оженихме, защо да не вдигнем една сватба? Бързо можем да я организираме, но...тук май по-удачно е да попитате Стоян (дано читателите правилно усетят чувството ми за хумор).

- Готвите ли музикални изненади за своите почитатели?

- И музикални изненади ще има, разбира се! Времето е пред нас, да сме здрави и вдъхновени, музиката се ражда тогава, когато човек има своето вдъхновение!