Украинският топ модел Дария Кирилюк вероятно е била пребита от гаджето си на плажа в турския курорт Чешме. Тази нова версия за кървавия екшън от изминалия петък съобщава РИА Новости, като се позовава на информация на украинско издание. 

Компанията се събрала, за да празнува рождения ден на приятеля на Дария - Баран Гюнеш, като по информация на strana.ua турчинът, който има и американско гражданство, е изревнувал заради проявен интерес към украинката от страна на арабски петролен магнат.

Изданието пише още, че в деня на инцидента, станал на плажния бар Момо в Чешме, наистина се е разразил конфликт между компанията на Дария и други посетители. Стигнало се до бой, което наложило намесата на охраната, които започнали да разтървават участниците в мелето, като няколко пъти моделката била ударена по лицето.

Боят продължил на улицата, а приятелят на украинката и нанесъл няколко удара. Има свидетел, който видял, че моделът е пребита от приятеля й. Най-сериозен побой й е бил нанесен от него, а не от охранителите на плажа, посочва strana.ua.

Появата на новата версия за инцидента, обаче провокира украинския модел отново да проговори в Инстаграм. Ето какво гласи текстът към последната и публикация в Инстаграм. 

"Цялата история за случилото се в плажния клуб Momo:

На 31 юли аз, моето гадже и група наши приятели напуснахме плажния клуб (22:30 ч.). Видях, че един приятел от нашата компания разговаря с охраната на Момо Бийч, след което той беше ударен в лицето. Гаджето ми се опитваше да разтърве нашия приятел и пазача. Минута по-късно, 10 охранители от клуба се нахвърлиха върху нас и започнаха да бият цялата компания (включително момичетата). Виках „не пипай моето гадже“, когато възрастен охранител (около 60 години) ми налетя изневидеца и ме удари в лицето. Паднах на земята. Следващото нещо, което си спомням е, когато вече се качвах на задната седалка на колата и същият пазач отвари предната врата и отново ме удари в лицето, след което си тръгна. Аз, моето гадже и нашите приятели отидохме във вилата, в която бяхме отседнали. Там получих паническа атака, след като видях окървавеното си лице в огледалото на колата. Моето гадже и неговият шофьор се опитаха да ме успокоят. Плаках и крещях много. След като разбрах, помолих моето гадже да ме заведе в болницата. Лекарят ни провери и ни даде сертификат. След това отидохме в полицейското управление и написахме изявление. (бяха там до 5 сутринта). И веднага след това напуснахме града и сега процесът е в ход. Вчера подадохме заявление в прокуратурата и се надяваме на ранни резултати." - гласи написаното от Дария Кирилюк.

Зверски пребитата Дария: Благодаря на всички турски граждани за споделянето на моята болкаУкраинският модел направи ново изявление в Инстаграм след злощастния инцидент

Топ моделът Дария Кирилюк жестоко пребита от охрана в турски бийч бар24-годишната красавица сподели за ужаса, който е изживяла, с публикация в социалните мрежи