Eдна от най-популярните двойки в България - Алекс и Дани Петканови прекараха незабравима нощ... под звездното небе. Романтичното пътешествие до къмпинг Синева в Згориград, граничещ с живописния парк Врачански балкан, бе по повод 34-ия рожден ден на Даниел. 

Цялостната организация и идеята били на Александра, а нощувката под открито небе те прекараха в прозрачен балон, наподобяващо иглу.

 

Съоръженията се превърнаха в истински хит през последните месеци и хората все по-често ги предпочитат пред обикновените палатки. 

Кадри от незабравимия рожден ден семейство Петканови споделиха в социалните мрежи и събраха голям брой лайкове и безброй коментари с въпроси къде се намира това приказно място. 

"Това място наистина е вълшебно! Представяте ли си ако всеки си живееше в собствен балон и си гради свой собствен мини свят там?" - пише Алекс Петканова към снимките, на които позира пред фотографския обектив без дрехи, закрила тялото си с бяла завивка, а зад нея се вижда спираща дъха гледка.

:Вчера имах рожден ден! Станах на 34 години и жена ми реши да ме изненада. Заведе ме на тайно място, за да прекараме 48 часа в къща-балон под звездите." - споделя от своя страна Даниел Петканов със своите последователи. 

Различни по вид балони дават на къмпингуващите възможността да се наслаждават на уникалната гледка наоколо, без да са изложени съвсем на метеорологичните условия.

До всеки един от "балоните" в къмпинга се стига по индивидуална пътека, което гарантира спокойствие и уединение на гостите. 

За максимална интимност 3-декаровата зона, в която са разположени къщите, е забранена за останалите посетители на комплекса, а повечето от тях разполагат и с непрозрачна част.