Нина Добрев стана собственик на компания за вино. За новото начинание тя се похвали в Инстаграм с бутилка в ръка. Името на компанията е " Fresh Vine Wine".  В проекта взема участие и най-добрата и приятелка Джулиан Хъф.

Тя се стреми да предложи вина, които съдържат по-ниски нива на въглехидрати и калории. Очаква се вината да се популяризират аудитория в социалните мрежи от над 30 милиона души. Бутилките са между 16 и 22 долара, а подаръчните комплекти по 75, като включват три шишета вино.

 "Независимо дали тренирате пет пъти седмично или наскоро сте открили афинитет към фитнеса, воденето на активен начин на живот е важно, за да поддържате ума и тялото си във форма. Смятаме, че трикът е в баланса, който ине предлагаме - да останете активни, но и в същото време да се насладите на моменти с приятелите си на чаша вкусно вино, без да се чувствате гузни", казват от компанията.

Произведени в Напа, Калифорния, колекцията "Fresh Vine Wine" включва местно каберне совиньон, пино ноар, шардоне, розе вино и лимитирано каберне напа.