Актрисата с български корени Нина Добрев се намира в Австрия, където се включи в подготовка на своя приятел – олимпийския медалист Шон Уайт. Тези дни Шон разкри, че Нина го е била на първото им състезание по сноуборд.

Уайт, който е една от легендите на този спорт в света и има 3 златни медала. В момента 35-годишният Шон се подготвя за петото си участие на Зимните олимпийски игри догодина. През последните седмици той тренира в Европа (Австрия и Швейцария), но скоро ще продължи тренировките си в САЩ.

„Спомням си първия ни ден, когато карахме заедно и се готвех да я хвана, ако тя падне. Аз тръгнах надолу по хълма бавно, за да чакам Нина да пристигне, а за мое изумление обаче тя ме подмина и накрая тя ме чакаше долу. Някак си караше по-бързо от мен.“

Спортистът се радва, че той и Нина имат много общи хобита. Фактът, че Нина Добрев също е добра в карането на сноуборд, може да е един от факторите, които са помогнали за спечелване на сърцето му.

Нина сподели снимки със своя сноуборд някъде из планините на Австрия в Инстаграм. Връзката на Нина с професионалния сноубордист датира от началото на 2020 година. Двамата са се запознали, докато са били на ваканция в Южна Африка.

Отношенията им започват отпускарска афера, но през пролетта на 2020 година, двамата решават да заживеят заедно и така връзката им се задълбочава бързо и те стават двойка.