Николета Лозанова доста често поставя началото на модни тенденции у нас, а много момичета копират визията и, стремейки се да приличат на нея и се водят от добрия и вкус. 

Родната плеймейтка, пък от своя страна следва световни звезди, за да бъде винаги в крак с актуалното и модерното. 

Последните снимки на Ни Ло го доказват, тъй като само седмица след като рап певицата Ники Минаж "запали" мрежата с "принтирана коса", а риалити звездата Ким Кардашиян се появи със змийски принт за своя реклама преди няколко месеца. 

Пловдивчанката не остана по-назад и вече трупа лайкове с новата си визия, а „отпечатването“ на определени символи и фигури може би ще се превърне в най-новата тенденция в косите този сезон.

Последната тенденция за оцветяване на косата, която взривява Instagram, са прически с изрисувани върху тях логата на модни марки или нещо малко по-диво - животински принт в леопардов и змийски десен. 

Нова мода! Карди Би си нашари косата с логото на Louis Vuitton

Ники Минаж нашари косата си с логото на Louis Vuitton, докато Николета Лозанова избра любимото Gucii. Впечатление прави, че нашенката е минала и в отбора на блондинките и е изсветлила косата си с няколко тона. Коафьорската хрумка е дело на стилиста Венелин Кондаков и всъщност единствения човек, на който Ни Ло се доверява, когато става въпрос за прически. 

Погледът привлича и нюд облеклото, което перфектно подчертава формите и бронзовия и загар.