Николета Лозанова иска отново да стане майка. Това сподели самата тя, след като даде възможност на последователите си да й задават въпроси в Instagram Stories. 

Всъщност нейният отговор се подразбра, след като фен я попита "Какво още иска от живота, което не е получила", а пловдивчанката отговори "Mоето малко ангелче момче". 

Плеймейтката не веднъж е коментирала, че иска да забременее отново, а таткото със сигурност ще е Ники Михайлов, с който в момента са на крилете на любовта. Футболистът определено показва и симпатиите си към малката Никол, а Ни Ло от своя страна често пуска клипчета, на които показва колко добре се разбират двамата. 

Със своите фенове, Лозанова сподели още, че първото нещо, което смята на направи след като карантината отмине е буквално да обиколи света за 365 дни. "Толкова ми липсва да се събуждам на красиви места".

Горещата брюнетка прекарва дните си под карантина в България, но не пропусна отново да отбележи, че ако е можела да върне времето назад, нещото, което би променила е да се роди на другия край на света. В много свои интервюта, Лозанова е казвала, че не харесва живота в родината си, нито поведението на хората и мечтае да живее колкото се може по-далече от България. 

Известно време Ни Ло и Ники Михайлов прекараха и в полите на Стара планина, в красива горска резиденция, където се радваха на красива природа, чист въздух, вирове и водопади. 

Междувременно, Николета продължава да работи върху собствената си козметична линия, която се радва на особен интерес от женската аудитория. В Инстаграм, една от най-красивите българки сподели, че съвсем скоро ще пусне новата си, лятна колекция от червила.