След близо 10-дневна гръцка почивка в Атина, съчетана с работни ангажименти и заснемане на няколко фотосесии, Николета Лозанова реши да посети родния Пловдив. Тя отдавна не бе идвала в града на седемте тепета, но явно е решила, че "вече е време". 

По време на престоя си плеймейтката се отдаде на срещи с близки и приятели, както и среднощна разходка из Главната и Капана. За посещението си тя сподели чрез стори в Инстаграм, но за последователите и останаха разочаровани от факта, че Ни Ло не публикува нито една снимка от родния си град. 

За сметка на това, половинката на Ники Михайлов отново успя да скандализира мрежата, като шерна видео, на което е облечена от глава до пети с дрехи от модната линия на вечния си враг Алисия. С това Николета показа, че може би двете най-накрая са заровили миналото и приятелството между тях не е изключено. 

Самата Алисия, пък стартира повече от успешно бизнеса си с бански и спортни комплекти, а поръчките валят всеки ден. Тя споделя, че е ангажирана от сутрин до вечер в склада за производство и работи нонстоп, но и обръща достатъчно внимание на сина си Валери.

Лице на модния бранд на певицата стана и актрисата и модел Диляна Попова, която натрупа хиляди лайкове в Инстаграм с летните си рекламни кадри. 

Междувременно, Лозанова прекара незабравима ваканция заедно с любимия си мъж Ники Михайлов. Двойката се настани в тузарски петзвезден хотел от световна верига, разположен на Атинската ривиера. Една нощувка там струва 875 евро, а Николета не пропусна да събере погледите на всички около нея.