Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов навърши 8 годинки, а родителите й се погрижиха празникът й да бъде незабравим. 

Независимо от карантината, Ни Ло не допусна наследничката й да остане разочарована и както всяка година и този път се погрижи партито за рождения ден на Никол да бъде незабравимо. 

Плеймейтката спретна истинска приказка, а домът й приличаше на истински замък. Макар да нямаше гости, предвид ситуацията, атмосферата изглеждаше вълшебна.

Николета Лозанова сподели в социалните мрежи снимки и кратки клипчета от личния празник на своето дете.

 

Украсата бе решена в розово, а множество цветя и балони буквално запълваха цялата празнична стая. 

Най-зашеметяваща беше бутиковата торта - във формата на въртележка, с кончета, като действително можеше да се върти около оста си.

"Има в сегашно време, една малка-голяма принцеса... и нейната приказка на 8, изглежда така! "8" - безкрайност! Безкрайна обич и благодарност, че именно тя - Никол, е моето пораснало съкровище!", написа към една от публикациите си Ни Ло.

"В мига, в който получих теб - получих ВСИЧКО! Честит рожден ден, Никол! Ти ме научи, че има и любов за цял живот!", написа Валери Божинов в своя инстаграм.

Сред първите, които поздравиха гордата майка бяха Златка Димитрова, Алекс Петканова, Мария, Диляна Попова, Гала и Ива Екимова.

Припомняме, че Николета винаги е обичала лукса и пищните партита. Пример за това са не само рождените дни на дъщеря й, но и нейните лични поводи. 

Николета Лозанова цялата във Philipp Plein! Вдигна рожден ден като малка сватбаОт днес, стартира официалният Youtube канал на пловдивчанката, в който тя ще покаже цялата подготовка за тържеството