След като придоби известна доза стаж като водеща в България, пловдивчанката Николета Лозанова продължава напред. Този път обаче, тя ще бъде рекламно лице на туристическо шоу в Кипър, където живее в момента заедно в половинката си Ники Михайлов и малката Никол. 
 
 
Кипърските медии определено се опитват да привлекат Лозанова към техни предавания и явно тя най-сетне е направила своя избор. 
 
 
Пиариът на плеймейтката Наско Лазаров коментира, че Николета доста бързо е придобила изключителна популярност извън българските граници, а хората навън много я харесват и разпознават. Той споменава още, че не случайно известната сръбска изпълнителка Индира Радич е поканила именно Николета да стане част от неин видеоклип. Наско Лазаров коментира още, че преговорите за кипърското предаване са към края си, и че хонорарът, който ще взима българската звезда най вероятно няма да е никак малък, въпреки че не знае точната му стойност. 
 

Мисията, която ще има Николета Лозанова в шоуто, което ще се излъчва по цял свят, е да обиколи няколко екзотични дестинации, като ще отсяда в най-луксозните хотели. Специално за бъдещото си амплоа, плеймейтката е започнала усилено да изучава английски.