„Тайната съставка на моята успеваемост в живота е „отдадеността“ и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия nlbeauty. В този ред на мисли, официално съобщавам, че линията за бельо nl.for.you вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали. Виждам, че ежедневно ме тагвате на ваши снимки с бельото, но насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех!"

Това написа Николета Лозанова в личния си профил, в което съобщи, че се отказва от бизнеса си с бельо, който тя стартира преди две години. 

Междувременно Николета продължава да работи върху собствената си козметична линия, която се радва на особен интерес от женската аудитория. В Инстаграм, една от най-красивите българки сподели, че съвсем скоро ще пусне новата си, лятна колекция от червила.

Подобно решение взе и друга плеймейтка - Златка Димитрова. Отново чрез съобщение в инстаграм профила си, брюнетката съобщи, че вече няма нищо общо с хранителните добавки ZD, режимите и сайта, в който се предлагат. 

"Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жалост, е такъв." - пише Златка. 

Красавицата, обаче има ново амплоа. Преди дни, факт стана нейната първа лична спортна линия дрехи ZD съвместно с flairsport.

"Горда съм, че толкова много от вас ще имат част от моята мечта в гардероба си!" - щастлива е плеймейтката.