Плеймейтката Николета Лозанова направи специална изненада за рождения ден на сестра си Велина. Във вчерашния така специален ден, Ни Ло подари на кака си приказна торта, която е истинско сладкарско бижу.

Десертът бе на 3 етажа и с ефектна есеннта декорация. От едната страна на тортата има голямо дърво с листа, обагрени в различни нюанси на оранжевото. В средата са поставени захарни фигури на Николета и Велина, стоящи пред арка, разкриваща пейзаж към езеро, а около тях са разпръснати жълъди и тикви.

"Честит рожден ден, Велана! Обичам те", гласи пожеланието от името на Николета, изписано върху сладкарското изделие. 

Рожденичката Велина не пропусна да сподели снимка с подаръка в профила си, а в очите и се чете, че е наистина впечатлена от изненадата. 

За своя празник тя избра дълга дантелена рокля в черно и завърши визията си с обемни обеци тип "халки" и заострени боти над глезена с висок ток.

Сред подаръците, които по-голямата от сестрите Лозанови получи за специалния ден, беше и луксозно опакована черна роза. Tези рози са символ на мистерия, страст и надежда. Черната роза винаги носи със себе си класа и стил. Съществува наистина,  толкова рядко, колкото и истинската любов. От кого обаче е подаръкът, Велина запази в тайна.

В последните дни на септември, Велина и Ни Ло бяха на почивка в турския курорт Бодрум. Красивите брюнетки споделиха в социалните мрежи провокативен кадър, който събраха хиляди лайкове и коментари. На него двете събират тен само по прашки, легнали върху големи плажни възглавници.