Никол Шерцингер сподели как поддържа перфектната си фигура години наред. Тя е на 43 години, а изглежда зашеметяващо. Бившата вокалистка на Pussycat Dolls и бивша приятелка на тенисиста Григор Димитров споделя, че е нужен определен хранителен режим и спорт.

Тя притежава стегната фигура, стройни крака, закръглени бедра и тънка талия. Но казва, че те не са подарък от природата, а резултат от много усилен труд.

Диетата й не представлява нищо сложно, но трябва да бъдете постоянни. Не употребява захар – нито в чист вид, нито под формата на сладкиши, кофеин, а в основата на хранителния й режим стоят продукти, които са възможно най-малко термично обработени.

„Не се придържам към строги диети, вярвам, че истината е в мярката, не се лишавам от малките удоволствия. Можете да опитате трюфели и паста, но в малки количества”, сподели Шерцингер. Обожава плодови млека и това е нещото, на което не може да устои.

„Яжте често, на малки порции, никога преди сън и пийте много вода.”, съветва певицата.

Примерното й меню за деня е:

Закуска: варено яйце и пълнозърнеста филийка

Втора закуска: бадем, плодове, зеленчуци, кокосова вода или бадемово мляко

Обяд: печена сьомга, кафяв ориз или пилешко.

Вечеря: супа от зеленчуци, риба на пара, спагети или сандвич с пуешко.

Спортният режим е важен, колкото и менюто. Никол не може да си представи и един свой ден без фитнес или без упорита работа над определена група мускули. Практикува сайклинга или заниманията на велотренажор. Ако няма време за посещение на фитнес зала, обикновено бяга. Споделя, че по време на тренировките си не само работи над тялото й.

„Идват ми интересни идеи, настроена съм творчески, тренирам и тялото си и гласа си. Обожавам да пея и да тренирам едновременно”.

Никол плува, танцува и практикува йога. Опитва се да спортува всяка сутрин, като според нея това й дава тонус през натоварените й дни.