Само месец, след като Сузанита навърши пълнолетие и се закани "Вече наистина няма какво да ме спре", тя показа, че не е говорила празни приказки. 

Преди няколко дни тя замина за Турция, където се подложи на пластична интервенция за уголемяване на бюста. 

За корекцията се похвали самата Сузанита, като пусна сторита в Инстаграм профила си от клиниката. Вчера тя публикува кадър, на който се снима с абокат на ръката, а преди минути се похвали, че операцията е минала успешно и е много доволна от резултата и отношението към нея. 

Последователи на пловдивчанката, пък забелязаха, че освен бюста, устните и също са една идея по-големи, но Сузанита не потвърждава тези твърдения.

Припомняме, че в началото на месец януари скандалната певица отбеляза своите 18 години със снимка по бански насред снега.

Пандемията развали плановете и за щуро парти по повод 18-ия ѝ рожден ден, но пък за сметка на това пловдивчанката реши да поглези сетивата си и се отдаде на СПА почивка в наш планински курорт. 

"Ще оставим щурото парти за догодина. Със сигурност ще се постарая да го отпразнуваме всички заедно (правилото : колкото по-късно - толкова по-мръсно ще важи). И какво да кажа повече... вече наистина няма какво да ме спре!" - написа навръх празника си дъщерята на Орхан Мурад. 

Сузанита на 18: Вече наистина няма какво да ме спреПловдивчанката посрещна своето пълнолетие по бански в снега