Николета Лозанова организира пищен купон за рождения ден на своя любим мъж Ники Михайлов. Тържеството по случай 32-рия рожден ден на футболиста се състоя в популярен столичен клуб, а специални гости бяха певиците Емилия и Християна Лоизу, които се погрижиха за доброто настроение на всички гости. 

Известен факт е, че Ни Ло не пести средства и винаги държи всичко да е луксозно и на високо ниво. Именно такава бе цялостната обстановка за рождения ден на Михайлов - като започнем от украсата и стигнем до тортата. 

Залата в заведението ме обсипана със сребристи и златни балони във формата на сърце, а по целия таван и стените блещукаха хиляди светещи лампички. 

3-етажната торта, пък бе повече от впечатляваща! Бутиковото сладко изкушение наподобяваше огромен къс златосъдържаща руда, каквато бе и визията на поканите за партито. Интересното бе, че вместо числото 32, на тортата бе поставено 13 - какъвто е номерът на фланелката, с която футболистът играе на терена. 

За доброто настроение на празнуващите са разлети и над 100 литра френско шампанско.

"Честит рожден ден на единствения! Обичам те!", написа Ни Ло в социалната мрежа и пусна фотос на Ники.

Самата Лозанова както винаги успя да впечатли всички присъстващи със завиден стайлинг. В така специалния ден за нейния любим тя се появи облечена в романтичен тоалет на точки с буфан ръкав. Косата и, пък бе прибрана на опашка, за да могат в целия си блясък да се открият обеците във форма на сърце.