Теа Минкова и Наум Шопов станаха родители преди броени дни. Двамата не крият новороденото от публичното пространство и днес публикуваха и първа снимка на малката Амая. 

Майката Теа Минкова също присъства на снимката и изглежда в повече от добра форма, а на лицето й е изписана радостта. По време на цялата бременност тя бе изпълнена с енергия и споделяше куп снимки, на които позира с наедряло коремче. 

"Амая Шопова! Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане. Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия й екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас!
Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата!
Благодаря ти и на теб Наум Шопов - голям отбор сме! Сега ни предстои голямото опознаване с Амая /истината е, че след минути ни предстои първото къпане/ - пише Теа към своята публикация, която събра близо 34 хиляди лайка и безброй мили пожелания от близки, приятели и последователи на младото семейство. 

Припомняме, че Наум и Теа станаха родители за първи път на 5 декември, а пръв за щастливата новина съобщи таткото. 

"Обичам Ви" - написа Наум Шопов в Инстаграм и публикува снимка на Теа и бебе Амая от родилното отделение, както и друга, на която той държи в ръце дъщеря си. 

Теа Минкова роди момиченце! Носи името АмаяЩастливата новина сподели таткото Наум Шопов