Наум Шопов и Теа Минкова направиха погача на първородната си дъщеря Амая. Щастливите родители имат свой канал в youtube, където показват своя живот, а в последните няколко видеа определено акцентът пада върху тяхната малка принцеса. 

Един от задължителните обичаи след раждането на бебе е да му се направи пита, което се случва на 40-ия ден след появата му на бял свят. Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот.

Последното публикувано видео от Наум и Теа в канала им е именно ритуалът погача на бебе Амая. Гордата майка не пропусна да благодари на всички орисници, присъствали на първият празник на момиченцето. 

"Е, няма по-хубава сутрин от тази! Нашето момиче направи 40 дни и по този повод, Теа Минкова й организира погача." - пък написа Наум в личния си профил и добави съкровена снимка с бебето. 

Във видеото, Теа признава още, че никога до момента не е присъствала на погача и е нямала идея какво точно се прави на ритуала. Красивата брюнетка споделя още, че е решила да свърши всичко сама - от избора на балони до този на торта.