Преслава замина за далечен Тайланд заедно с бащата на детето си Павел. Въпреки, че двамата са се отдали на почивка и релакс, фолк звездата не пропуска тренировките по бокс. По този спорт, тя се запали покрай любимия си и редовно взима ръкавиците като тренира усилено под надзора на Павел. 

Последната тренировка, която Преслава направи в Тайланд, обаче не бе в нейна полза, защото изпълнителката изяде здрав пердах от местен жител, чиито възможности вероятно е подценила. 

За радост на феновете си, нашенката си е жива и здрава и няма видими синини по тялото. Това се вижда от снимката, която тя публикува в личния си профил. В своята публикация Преслава се оплаква и от жарките лъчи на азиатското слънце, което не прощава на никого. Пайнерката дори шерна своя снимка, само няколко часа преди да изгори "като немски турист", препичайки се на плажа. 

 "Вчера изгорях на плажа, днес ме спукаха от бой! Иначе всичко е чудесно, купонът продължава" - пише шеговито родната звезда, а сестра й Ивелина Колева и Джулиана Гани не пропуснаха да оставят своите коментари.