Селена Гомес и Хейли Бийбър се обединиха публично, прегръщайки се за снимки заедно в събота вечер. Моделът и актрисата присъстваха на 2-рата годишна гала вечер на Музея на киноакадемията, която беше представена от Rolex. 

Изненадващата им поява идва, след като Хейли Бийбър наскоро се изправи срещу дългогодишни слухове, че е „откраднала“ Джъстин Бийбър от Селена Гомез. Тя категорично отрече това и разказа за онлайн омразата, която получава. След като снимката бе публикувана, тя буквално се преврна в хит, като бе споделяна от почитателите им във всички платформи.

„Не е в характера ми да се забърквам в нечия връзка. Не ми е интересно да правя това и никога не съм го правила. Мога да кажа категорично, че никога не съм била с него, докато е имал връзка с някого. Това е краят“, каза Хейли.

След разкриващото интервю, Гомес сподели какво мисли за феновете, които тормозят другите от нейно име и най-вече Хейли Бийбър. В живо включване в TikTok тя каза: „Мисля, че някои от нещата, които говорите са подли и отвратителни и не е честно спрямо никого. Никога не трябва да се говори по този начин”, сподели Селена.

Събитието в Лос Анджелис, на което пътищата на Гомес и Бийбър се срещнаха в събота, отличи Джулия Робъртс с встъпителната награда на Академията за гала икона на Академията, Тилда Суинтън с наградата Visionary, Стив Маккуин с наградата Vantage и Мики Лий с наградата Pillar.

Вижте всички снимки на Селена Гомес и Хейли Бийбър заедно по-долу.