Несъмнено емоционално лято предстои на певицата Вяра Атова. Днес в You Tube каналa й се състоя премиерата на видеоклипа към новата й песен „Не търся вина“. Парчето е по музика и текст на самата изпълнителка, а кадрите за видеото са заснети при последното й пътуване до гръцкия остров Миконос и носят лятно и зареждащо настроение, напълно в синхрон с настъпващия сезон.

Вяра признава, че песента е готова от месеци, но извънредното положение в страната е променило плановете й за реализация на проекта по-рано. „Има една история, която седи неразказана и недоизказана от много време. Толкова години искам да я отделя от мен и да я оставя в миналото, единственият мой начин обаче е, като й дам „крила“ чрез музиката и възможост да заживее свой собствен живот“, споделя певицата.

Преди малко повече от месец, на Благовещение, красивата и талантлива певица сподели в социалните си мрежи, че с любимия й Николай Бакалов ще стават родители. Двамата са много щастливи и с нетърпение очакват появата на бебето, чийто пол към момента пазят в тайна.