Подарете си няколко часа на изкуство и наслада в най-големият и прохладен мол в града Plovdiv Plaza, където този четвъртък ще се проведе съвместно събитие с така популярната под тепетата Арт работилница „Мацаница“.

Темата ще бъде приказен „Санторини“, известен със сините си куполи и безкрайното море, а вие не се съмнявайте в уменията си на художник, тъй като е той е скрит във всеки у нас. 

Разбира се, професионален художник от "Мацаница" ще помага в пресъздаването, за да може вашето творение да бъде досущ като оригинала.

Събитието ще се проведе на тераса Изток на 23.07 /четвъртък/ от 19 часа. Като комплимент към всеки записал се за участие има и по чаша вино, настроение и чудна атмосфера. Билетите са на цена от 20 лева и са налични на сайта на Macanica.bg

През уикенда, гост на мол Plovdiv Plaza ще бъде сертифицираният йога инструктор Дени, която ще потопи всички присъстващи в двудневна програма, състояща се от сутрешни и следобедни безплатни занимания.

Програмата в събота

10:00ч – Отваряне и представяне

10:30ч – Ритуали в Йога – беседа

11:00 ч – Йога практика за енергично начало на деня

12:00 ч – Въпроси

17:00 ч – Релаксираща Йога практика

18:00 ч – Пранаяма и водена Медитация

19:00 ч – Затваряне на кръга

Програмата в неделя

10:00ч – Дихателни техники и медитация – Беседа

11:00ч – Споделена енергия

12:00ч – Време за въпроси

17:00ч – Терапевтична практика за тялото и за духа

19:00ч – Изпращане

Дени е пътешественик и мечтател, последните 5 години прекарва в прекрасната, топла Австралия, където нараства и нейната любов към древното изкуство, наречено йога.

Преди така дълго очаквано и планирано завръщане към вкъщи, нейната страст я води в Бали, където завършва курс за инструктори по Ащанга и Виняса йога.

Не пропускайте да станете част от двудневното спортно приключение с вход свободен тази събота и неделя. Единственото, което трябва да носите със себе си са йога постелки!

Plovdiv Plaza се грижи за своите посетители като осигурява безплатни маски за тези, които не разполагат с такива на територията на мола, диспенсери със сертифициран дезинфектант и наличие на указващи подови и стенни стикери, които да насърчават спазването на дистанция.