Поп фолк певецът Ангел е починал тази нощ в столична болница, пише blitz.bg, позовавайки се на близки на изпълнителя.

Семейството и приятелите на Ангел недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват за разнищване на случая. 

По думите им Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал изградени спортни навици като например да кара колело десетки километри. Той оздравял много бързо и планирал да напусне болницата. 

 "Той вече не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород", споделя близка на певеца и изтъква, че кислородът навсякъде е един и същ.

В крайна сметка Ангел бил настанен в "Исул", където вече се чувствал добре.

Вчера говорил с близките си и звучал прекрасно. Докато тази сутрин от лечебното заведение не съобщили черната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на коронавирус.

"Как така изведнъж тази нощ се разболя от COVID и почина, при положение, че вчера звучеше чудесно. Дори поръча да му донесат скара и изяде голямо количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал такъв апетит", добавя близката на певеца.

Семейството и приятелите на Ангел са потресени от новината и настояват всички подробности около мистериозната смърт на 35-годишния изпълнител да бъдат проучени.