Моника Валериева винаги е била една от българките, по които много мъже въздишат, а момичетата копират. Тя винаги е следвала световните модни тенденции и знае как добре да съчетае дрехите и аксесоарите си, за да получи перфектната визия. 

Доказателство за това са и последните снимки в инстаграм профила и, с които тя подобаващо посреща пролетно-летния сезон, и които за отрицателно време натрупаха хиляди лайкове.

Свежарските кадри Валериева публикува през изминалия уикенд и от тях става ясно, че тя се е отдала на почивка и похапване на сладки изкушения. 

Несъмнено обаче акцентът пада върху перфектните форми на атрактивната плеймейтка и най вече върху нейното бразилско дупе. 

На първия фотос Моника Валериева е облечена с прилепнали светли дънки, които е комбинирала с топ на флорални мотиви и така актуалния бандан за глава. Прическата и също е по-последен писък на модата - направена на ситни вълни с преса за обем, което е един забравен стар тренд, който прави мега завръщане през 2021 година. 

На втория кадър нашенката позира пред обектива с прилепнало спортно долнище и къс топ в небесно синьо. Впечатление прави, че снимката е направена в град Пловдив, който неведнъж Валериева е определяла като любимия си български град.