Моника Валериева замина за Дубай, а поводът на пътуването и този път беше специален. Тя от отбеляза своя 31-ви рожден ден, в компанията на своята най-добра приятелка Андреа, която е в ОАЕ от близо седмица.

Заедно с двете красавици беше и фотографът Тибор Голуб, а моменти от празничния ден Валериева сподели на стори в Инстаграм. 

От видеата става ясно, че настроение и купон не са липсвали, въпреки ограниченията и пандемията от коронавирус, която продължава. 

Моника и компания вдигнаха наздравици в известен ресторант в Дубай, а рожденичката духна свещи, поставени върху шоколадова торта.

Бившата плеймейтка винаги е била от жените, които са затрупвани с огромни букети и скъпи подаръци. Такива не липсваха и сега, а Валериева не пропусна да ги покаже в мрежата. 

Специално за своя 31-и рожден ден брюнетката предизвика вниманието към себе си и с нова, гореща фотосесия. Пред обектива тя позира с оскъдно облекло, коса с мокър ефект и атрактивни аксесоари. 

"HAPPY BIRTHDAY TO ME! Благодаря на всички, които ме обичате , такава каквато съм! Благодаря ви, че ме подкрепяте и ми напомняте колко прекрасна съм, благодаря ви че сте част от моят живот! За всички нас, измина тежка година, година с много уроци! Сега когато съм по-търпелива, любяща, отдадена-но себе си, мога да я изпратя с любов. И да посрещна следващата страница от моят Великолепен, пъстър и луд живот! Обичам Ви!" - написа Моника Валериева към кадрите.